Eilisen itseppäisyyspäivän vuoksi ei ollut töitä, vaan pysyttelin kotona ja kävin perheen kanssa katsomassa Joulutarinan Järvenpäässä, hyvä leffa, mutta se kuitenkin eilisestä.

Olen tässä pari päivää stressannut miten toteuttaisin tuo tietopläjäys sarjiksen, yksiruutuisia tarinoita vai samantyylisiä kuin normaalit sarjakuvani? Tein yhden esimerkin kummastakin tavasta, ja hieman niitä esiteltyäni tulin siihen tulokseen, että vanhalla tyylillä kannattaa jatkaa tässäkin. Ensimmäisen sivun luonnos on ainakin melkein valmis, ehkä tämänkin voisi upata nettiin kun itse lopullinen sivu valmistuu. Ainakin erittäin positiivinen palaute sivusta ja huumorista on motivoinut jatkamaan ja vähentänyt turhia paineita.

Toisin kuin keskiviikkona, jolloin kaikilla oli kova kiire ja mökä oli melkoinen, tänään oli sellainen vähän hiljaisenpi päivä, toimittajia ei ollut kovin montaa paikalla, ja porukkaa oli muutenkin kateissa, sairaslomilla ja muuta vastaavaa. Työpaikkana tämä on ollut varsin mukava mesta, sillä toimittajat ja muut ovat hyvin rentoa ja avuliasta porukkaa, ja täällä on aivan älyttömän hyvä työilmapiiri. Taidegallerioitteni linkit (Harhakuva ja deviantArt) lähtivät levitykseen, ja positiivista palautetta on tullut, mikä lisää motivaatiota entisestään.

Mahtia myös, että kuten ensimmäisenä päivänä mainitsin, juoma-automaatti on ilmainen. Kahvin ja kaakaon voimalla pusketaan vain eteenpäin!