Sain lehden teosta kertovan sarjakuvan molemmat sivut tehtyä, ja seuraavat työpäivät voisi omistaa näiden värittämiselle kun se on mahdollista.

Tänään keskustelimme uutispäälikkö Silja Tenhusen kanssa hieman tulevista lomista, esimerkiksi ensiviikolla maanantai, tiistai ja keskiviikko on kaikilla vapaata, ja hän kysyi haluanko pitää lomaa torstain ja perjantainkin. Laskin, että koska työharjoittelussa pitää 38 päivää olla töissä, ja 45 päivästä menisi 8 lomiin (esimerkiksi itsenäisyyspäivä oli lomaa), en voisi lomailla kun toisen päivän. Silja kuitenkin sanoi, että toisen päivistä voin tehdä etänä, sopii minulle: kotona kukaan ei ole häätämässä koneelta, sillä ainoat koneet joilla pääsen värittämään näitä työprojekteja on kuvankäsittelijöillä, ja kun he tarvitsevat konetta, minun on mentävä muualle. Työpaikan koneilla ei myöskään ole erästä fonttia kuin Komika Hand, jota käytän sarjakuvieni teksteissä, joten puhekuplat ja muut vastaavat teen kotikoneella.

Keskityn toistaiseksi tämän sarjakuvan loppuun saamiseen, sen jälkeen voin tehdä loppuun tuon Piirrä kaikki toimituksen henkilöt -projektin.